Новости

Се на пола цена

Од 28.07.2017, во сите продажни салони на Adam's Shoes:

-50% попуст на целата колекција пролет-лето!

Повелете!

...

-40% на целата колекција

Повелете во сите наши продажни салони и погледнете ги најновите пролетни модели од вашите омилени брендови!

...

Пролетна 2017 колекција

Повелете во сите наши продажни салони и погледнете ги најновите пролетни модели од вашите омилени брендови!

...

-30% предновогодишна промоција

Драги наши, повелете во сите наши продажни салони
-30% НА ЦЕЛА КОЛЕКЦИЈА

Ве сака вашиот Adam's Shoes!

В...

-20% на цела колекција

Драги наши, повелете во сите наши продажни салони
од 23.11(среда) до 27.11.2016(недела)
-20% НА ЦЕЛА КОЛЕКЦИЈА

Пристигна новата колекција

Пристигна новата колекција
ЕСЕН-ЗИМА 2016/2017
во сите продажни салони на Adam's Shoes.

Повелете, ве очекув...

Тотална распродажба -70%

Со задоволство ви најавуваме:
ТОТАЛНА РАСПРОДАЖБА -70%
во сите продажни салони на Adam's Shoes.

Повелете...

Попуст од -50% и дополнителни -20% на каса

Продолжуваме со попустот од -50% и дополнителни -20% на каса, на целата колекција.

Повелете в...

Сé на пола цена (-50%)

Драги наши фанови и клиенти,

Со задоволство ви најавуваме дека во сите продажни салони на Adam's Shoes, м...