-40% на целата колекција

Повелете во сите наши продажни салони и погледнете ги најновите пролетни модели од вашите омилени брендови!

Ве сака вашиот Adam's Shoes!

Ве очекуваме во ГТЦ, Ramstore, Skopje City Mall, Т.Ц. Сума - Куманово и Широк Сокак - Битола!

Назад на претходна страна

Последни новости

Се на пола цена

Од 28.07.2017, во сите продажни салони на Adam's Shoes:

-50% попуст на целата колекција пролет-лето!

Повелете!

-40% на целата колекција

Повелете во сите наши продажни салони и погледнете ги најновите пролетни модели од вашите омилени брендови!

Ве сака вашиот Adam's Shoes!

Ве очекуваме во ГТЦ, Ramstore, Skopje City Mall, Т.Ц. Сума - Куманово и Широк Сокак - Битола!

Пролетна 2017 колекција

Повелете во сите наши продажни салони и погледнете ги најновите пролетни модели од вашите омилени брендови!

Ве сака вашиот Adam's Shoes!

Ве очекуваме во ГТЦ, Ramstore, Skopje City Mall, Т.Ц. Сума - Куманово и Широк Сокак - Битола!

-30% предновогодишна промоција

Драги наши, повелете во сите наши продажни салони
-30% НА ЦЕЛА КОЛЕКЦИЈА

Ве сака вашиот Adam's Shoes!

Ве очекуваме во ГТЦ, Ramstore, Skopje City Mall, Т.Ц. Сума - Куманово и Широк Сокак - Битола!

-20% на цела колекција

Драги наши, повелете во сите наши продажни салони
од 23.11(среда) до 27.11.2016(недела)
-20% НА ЦЕЛА КОЛЕКЦИЈА

Ве сака вашиот Adam's Shoes!

Ве очекуваме во ГТЦ, Ramstore, Skopje City Mall, Т.Ц. Сума - Куманово и Широк Сокак - Битола!